Sliki Skopje Protest 4Над 2,000 храбри прилепчани, покажаа зошто Прилеп е град на револуционери. Прилепчани маршираа за држава во која полицијата ќе биде заштитник на уставот и граѓаните на Р.М., а не да биде извршител на валканите наредби од Груевски и фамилијата. Режимот паѓа! Прилепчани одат до крај! До победа!

 

{gallery}2013/januari/otsk{/gallery}