hari poseta hendikepirani lica 01По повод 3-ти Декември, светски ден на лицата со хендикеп, СДСМ Прилеп ќе продолжи со хуманитарни активности во текот на целата оваа недела под мотото „НЕДЕЛА НА ЛИЦА СО ХЕНДИКЕП”. Денес кандидатот за градоначалнок од СДСМ – Хари Локвенец посети две семејства со хендикепирани лица и донира две инвалидски колички на лица кои за жал се заборавени и маргинализирани од државата и Општината.

{gallery}2012/dekemvri/hphl1{/gallery}