МИЛЕ ТАЛЕВСКИ

МИЛЕ ТАЛЕВСКИ

Роден на 5.1.1984 во Прилеп. Магистер, Факултет за безбедност – Скопје.

Активности во Собранието:

  • Комисија за уставни прашања – Заменик-член
  • Анкетна комисија за скандалот во ЈЗУ Универзитетска клиника за радиотерапија и онкологија – Заменик-член
  • Комисија за надзор над спроведување на мерките за следење на комуникациите – Член на комисија
  • Комисија за одбрана и безбедност – Претседател на комисија
  • Комисија за локална самоуправа – Заменик-член
  • Комисија за надворешна политика – Заменик-член