Наместо да се слика со здравствените работници, Јовчески требаше да им помогне во борбата со Ковид 19

Кога состанокот на кандидатот за градоначалник на ВМРО-ДПМНЕ, Борче Јовчески, со 7-8 партиски активисти од сферата на здравството ќе се

Прочитај повеќе