hari poseta zdruzenie mobilnost 06Кандидатот за градоначалник од СДСМ-Прилеп Хари Локвенец,по повод 3-ти Декември денот на лицата со хендикеп го посети здружението на лица со телесен инвалидитет – Прилеп МОБИЛНОСТ -ПРИЛЕП. Се дискутираше за тешката состојба во која моментално се наоѓаат лицата со хендикеп , како и можни решенија за подобрување на состојбите. „НЕДЕЛА НА ЛИЦА СО ХЕНДИКЕП”

{gallery}2012/dekemvri/hzhm1{/gallery}