promocija programa hari lokvenec prilep 02Промоција на изборната програма на кандидатот за градоначалник на Прилеп од „Сојузот за иднината” – Хари Локвенец. Пред повеќе од 5 000 прилепчани во универзалната сала на „Тут-Ком”, покрај програмата беа претставени и кандидатите за советници од победничката листа на „Сојузот за иднината”. ВРЕМЕ Е ЗА РАЗВОЈ, ПРОГРЕС И ИДНИНА! ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЕНИ!

{gallery}2013/mart/promo{/gallery}