promocija programa hari lokvenec prilep 25Обраќање на претседателот на ОО СДСМ Прилеп и носител на соеетничката листа на Сојузот за иднината во Прилеп, Илија Јованоски,  на презентацијата на програмата на идниот градоначалник на Прилеп, Хари Локвенец.