Маршираме за слобода и нова иднина – Вишне 29.01.2013

Sliki 29 01 02Неколку илјади прилепчани храбро и одлучно и вечерва маршираа за слобода, демократија и нова иднина на Прилеп и Македонија. Оваа вечер протестниот марш во Прилеп се движеше од центарот на градот до урбаната заедница „Вишне“, каде беа блокирани неколку улици и раскрсници во период од еден час.
ПРИЛЕПЧАНИ СЕ РЕШНИ! ОДИМЕ ДО КРАЈ! МАКЕДОНИЈА НАД СЕ!

{gallery}2013/januari/2901{/gallery}