DSCN8529 CopyГрадот херој и вечерва маршираше против режимот и диктатурата на Груевски! Илјадници храбри прилепчани излегоа да го искажат незадоволството од оваа ненародна власт! ОТПОР! ЗА ИДНИНАТА НА ПРИЛЕП И МАКЕДОНИЈА!

{gallery}2013/januari/3001{/gallery}