Mladinski Mars 01Младите социјалдемократи од Прилеп денеска го прославија својот 21 роденден онака како што им доликува. Храбри и одлучни излегоа на улиците со цел да го изразат незадоволството од оваа ненародна и диктаторска власт, од овој режим кој ги маргинализира младите, не водејќи сметка за нивните проблеми и потреби! Им порачаа дека немаат резервна татковина и нема да дозволат оваа диктаторска власт да им ја уништи!

НЕ ЗАПИРАМЕ ОВДЕ! ОДИМЕ ДО КРАЈ! МАКЕДОНИЈА НАД СЕ!

{gallery}2013/januari/mmpp{/gallery}