Sliki 01 02 03Над 5000 храбри прилепчани, тргнаа од центарот на градот кон населбата – Рид, каде во еден глас му порачаа на Марјан Ристески, ОДИ СИ! ОДИМЕ ДО КРАЈ! ДО ПОБЕДА! ЗА НОВА ИДНИНА НА ПРИЛЕП!

{gallery}2013/januari/0102{/gallery}