Колетчиња за децата од социјално загрозени семејства

sdsm poseta semejstva 15Хуманитарните активности под мотото „Дарувај од срце” продолжуваат. Претставници на ОО СДСМ Прилеп обезбедија новогодишни колетчиња за повеќе деца од социјално загрозени семејства од нашата општина.