Vesna Bendevska vo Prilep 011

 

Почитувани,
Прилепчани секој ден се побројни. И повторно, повеќе од 5000 луѓе ја кренаа тупаницата против оваа ненародна власт. Цврсто решени да го турнат режимот на Груевски. На граѓанскиот парламент гласот го кренаа, и пред присутните се обратија, Милан Секулоски – претставник од невладината организација АМАН и познат актер, Марин Бабиќ – еминентен актер и пратеничката од Битола – Весна Бендевска.

 

ОТПОРОТ ПРОЛОЛЖУВА! НЕ ЗАПИРАМЕ! МАКЕДОНИЈА НАД СЕ!

Со почит,
СДСМ – Прилеп

{gallery}2013/januari/vbvp{/gallery}