sdsm prilep 3 noemvri 05Претставници на ОО на СДСМ Прилеп, по повод 3-ти Ноември, денот на конечното ослободување на Прилеп од фашистичкиот окупатор, со положување цвеќе на спомениците на прилепските херои, достоинствено го одбележаа големиот празник за Прилеп и прилепчани.

{gallery}/2013/noemvri/3noe{/gallery}