sdsmlsРеакција на прес на ДПМНЕ од 05.12.2012

Почитувани господа од ДПМНЕ,
СДСМ уште во Јули гордо го покажа својот кандидат за градоначалник на Прилеп, тоа не се лицата кои Вие ги споменувате, туку Хари Локвенец, успешен и докажан човек, кој знае да гради и да создава, за разлика од Марјан Ристески, кој го бидува само да раскрчмува и продава-како што сега прави со месните домови.
За Вашиот патриотизам, во моменти кога државата беше обвиена со албански знамиња, премиерот Груевски кукавички ја напушти, и сеуште незнаеме дали собрал храброст да се врати дома.

СО ПОЧИТ:
СДСМ ПРИЛЕП
05.12.2012