sdsmlsРеакција на реакцијата од ДПМНE од 05.12.2012

Почитувани од ДПМНЕ,
Доста манипулирате со јавноста и зборувате за лица од минатото, не е 2005 туку 2012 год, и 8 години градоначалник на Прилеп е Марјан Ристески, кој ги заборави и ја изигра довербата на бранителите, работниците и младите.
Гласноговорникот на валканите лаги и манипулации кои ДПМНЕ ги изнесува за Хари Локвенец, овој пат ќе мора на суд да докаже за какви тоа имотни листови говори, или пак за наводните средства од некакви државните фирми.

СО ПОЧИТ:
СДСМ ПРИЛЕП
05.12.2012