podgotovka humanitaren bazar zeni sdsm 03Подготовки за хуманитарниот базар „Добрината на дело”, кој ќе се одржи во Сабота 01.12,2012, на градскиот плоштад, со почеток во 12 часот. Да ја покажеме добрината на дело, да собереме и донираме зимница и облека за оние кои немаат!

{gallery}2012/noemvri/hbp{/gallery}