sdsm 3 noemvri 14

 

 Претставници на СДСМ Прилеп со положување на свежо цвеќе на спомениците на прилепските херои, оддадоа достоинствена почит на сите оние кои го дадоа својот живот за слободен Прилеп во слободна Македонија.

{gallery}2012/noemvri/3noe{/gallery}