humanitaren bazar sdsm zeni dobrinata 23Во организација на клубот на жени при СДСМ Прилеп се одржа хуманитарен базар, каде граѓаните имаа можност симболично да купат од намирниците кои ги обезбедија волонтерите од СДСМ. Покрај другото, се собраа значителна сума на средства кои заедно со останатиот дел од храната и облеката ќе бидат донирани на социјално загрозени лица и семејства.

{gallery}2012/noemvri/dndhb{/gallery}