Sliki 23 01 05Неколку илјади прилепчани, на чело со генералот и претседател на Достоинство маршираат против режимот на Никола Груевски и неговиот послушник Марјан Ристески! ОДИМЕ ДО КРАЈ! МАКЕДОНИЈА НАД СЕ!

 

{gallery}2013/januari/sapp{/gallery}