Sliki Trizla 10Средба на кандидатот за градоначалник на Прилеп, од Сојузот на иднината – Хари Локвенец со граѓаните од населбата Тризла 2, а воедно и отворање на месен штаб во истата населба. 

ХАРИ ЛОКВЕНЕЦ ЗА ПРИЛЕП! ГЛАСАЈТЕ ЗА БРОЈ 42!

 

{gallery}2013/mart/ost2{/gallery}