Sliki 22 01 03И повторно на улиците на Прилеп маршираа повеќе илјади прилепчани! Храбри и без страв! Со единствена цел! Враќање на демократијата и слободата во Македонија! Одлучни во рушењето на диктаторот Груевски и неговиот режим! Народот уште еднаш гласно кажа, ДОСТА Е!
НЕ ЗАПИРАМЕ ОВДЕ! ОДИМЕ ДО КРАЈ! МАКЕДОНИЈА НАД СЕ!
На отворениот парламент во Прилеп се обратија потпретседателите на СДСМ , Гордан Георгиев и Ана Павловска-Данева.

 

{gallery}2013/januari/ggap{/gallery}