otvorena sednica gragjanski parlament sdsm prilep 01Сојузот за иднината продолжува со своите редовни активности со цел враќање на демократијата кај граѓаните.

Денес, во Прилеп, со почеток во 18 часот,пред повеќе од 1000 граѓани се одржа отворена седница на Граѓанскиот Парламент каде се зборуваше за вистината, убивањето на демократијата и владеењето на режимот на Груевски. Граѓаните уште еднаш низ гнев порачаа што побрзо да падне режимот на Груевски и фамилија.

 

{gallery}2013/januari/osgp1{/gallery}