Почитувани сограѓани, Хари Локвенец и Општинската организација на СДСМ – Прилеп, Ви ја честитаат Новата 2013 година и Ви посакуваат се најдобро. Нека Новата година донесе здравје,просперитет и бериќет за сите.

cestitka sdsm prilep 2013

cestitka 2013 hari lokvenec