sdsm poseta semejstva 15Хуманитарните активности под мотото „Дарувај од срце” продолжуваат. Претставници на ОО СДСМ Прилеп обезбедија новогодишни колетчиња за повеќе деца од социјално загрозени семејства од нашата општина.