И оваа година во организација на ОО СДСМ од Прилеп, се одржа традиционалниот граѓански собир во манастирот “Св.Димитрија” с.Селце, на кој присуствуваа над две илјади луѓе. Обраќање до присутните имаше кандидатот за градоначалник на Прилеп од СДСМ- Хари Локвенец.

577015 233821830079332 2003874443 n

 

 

{gallery}ns2012{/gallery}