Со положување свежо цвеќе на спомениците на прилепските херои како и на могилата на непобедените, кандидатот за градоначалник Хари Локвенец и други претставници од редовите на СДСМ, достоинствено го одбележаа денот на востанието 11-ти Октомври.

67115 233808446747337 1467593912 n

 

 {gallery}11okt12{/gallery}