Sliki 24 01 12Прилепчани истрајни и доследни во битката против ненародниот режим на Никола Груевски. До крај решени да го ослободат Прилеп и Македонија од узурпаторите на државните институции! ОДИМЕ КРАЈ! МАКЕДОНИЈА НАД СЕ

 

{gallery}2013/januari/bgaz{/gallery}