Sliki 27 02 04Отпорот во Прилеп продолжува со засилено темпо. Денес, со над 200 автомобили, прилепчани кренаа глас и отпор против режимот на Груевски и неговиот послушник Марјан Ристески. Колоната автомобили се движеше низ централното градско подрачје, и заврши со блокада на влезот за Прилеп.
 
Прилепчани се решени да одат до крај. Ништо нема да не сопре во борбата за слобода и иднина на Прилеп и Македонија.
ОДИМЕ ДО КРАЈ! ОТПОР!

 

 

{gallery}2013/januari/2702{/gallery}