Sliki 28 02 05Неколку илјади прилепчани, во знак на револт и отпор против режимот на Груевски и неговиот послушник Марјан Ристески, вечерва го блокираа центарот на Прилеп. Прилепчани заслужуваат слобода, прогрес и иднина. Ништо нема да не запре, ништо нема да не спречи! ОДИМЕ ДО КРАЈ! ДО ПОБЕДА!

 

{gallery}2013/januari/2802{/gallery}