Sliki 03 01 011Во победничка и славеничка атмосвера, неколку илјади граѓани на Прилеп се појавија пред просториите на ОО СДСМ – Прилеп веднаш после објавата за ОДЛУКАТА ЗА ОДЕЊЕ НА ЛОКАЛНИ СО ДОГОВОР ЗА ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ! Битката е добиена, но борбата за нова иднина и светла иднина за Прилеп продолжува! ДА ЖИВЕЕ ПРИЛЕП! ДА ЖИВЕЕ МАКЕДОНИЈА! НА 24ти МАРТ ПОБЕДУВАМЕ, НА ЧЕЛО СО ХАРИ ЛОКВЕНЕЦ!

 

{gallery}2013/januari/0103{/gallery}