Poseta na paraklis 3По повод големиот православен празник „Богојавление“ – „Водици“ претседателот на ОО СДСМ Прилеп Илија Јованоски и кандидатот за градоначалник Хари Локвенец беа во посета на Црквата „Св. Кирил и Методој“ – Параклис. Традиционално се вклучуија и во обичајот- пуштање гулаби на слобода, по повод големиот христијански празник „Богојавление“ – Водици.

 

{gallery}2013/januari/hlpr{/gallery}