Otpor 18 01 2013 13Сашо Велески – координатор на Советничката група на СДСМ во Советот на Општина Прилеп, се обрати пред граѓаните присутни на денешниот „Марш на вистината” во Прилеп

 

Масовни како и секогаш. Храбро и одлучно до целта, на чело со Хари Локвенец – идниот градоначалник на Прилеп, до падот на режимот! ЗА ИДНИНАТА НА ПРИЛЕП! ЗА МАКЕДОНИЈА!