Karavan Na Otporot 02Со над 150 возила, низ улиците на Прилеп, граѓаните денес го изразија својот револт кон ненародниот режим на Никола Груевски. Караванот на отпорот, заврши пред зградата на Oпштина Прилеп каде што во еден глас беше испратена порака до послушникот на режимот, Марјан Ристески – ГОТОВО Е!
НЕ ЗАПИРАМЕ ОВДЕ! ОДИМЕ ДО КРАЈ! ЗА СЛОБОДА И ИДНИНА НА ПРИЛЕП! ДО ПОБЕДА!

 

{gallery}2013/januari/0902{/gallery}