hari lokvenec poseta hramovi precista 05По повод денешниот православен празник „Воведение на пресвета Богородица – Пречиста“ кандидатот за градоначалник Хари Локвенец беше во Храмот во Варош „Воведение на пресвета Богородица-Пречиста“ и храмот „Св.Благовештение“.

{gallery}2012/dekemvri/hlpnhp{/gallery}