sdsm prilep cveke 8 septemvri 01Делегација на СДСМ Прилеп, со положување цвеќе на спомениците на прилепските херои, достоинствено го одбележа 8-ми Септември.

 

 

 

 

sdsm_prilep_cveke_8_septemvri_01 sdsm_prilep_cveke_8_septemvri_02 sdsm_prilep_cveke_8_septemvri_03 sdsm_prilep_cveke_8_septemvri_04 sdsm_prilep_cveke_8_septemvri_05 sdsm_prilep_cveke_8_septemvri_06