sdmm humanitarna daruvaj krv 22Под мотото „Дарувај крв,направи разлика” локалниот клуб на млади од СДСМ Прилеп,заедно со црвениот крст организираше 11-та по ред традиционалната хуманитарна крводарителска акција.СДММ Прилеп уште еднаш ја покажа хуманоста на дело.

{gallery}2012/dekemvri/hadk{/gallery}