zoran jovanovski sredba so zemjodelski zdruzenija prilep 03Потпретседателот на СДСМ Зоран Јовановски на регионална средба со земјоделските здруженија во Прилеп. На средбата беше констатирано дека планот за штедење кој го предлага СДСМ вклучува средства за повисоки субвенции за земјоделците.

{gallery}2012/dekemvri/zjsszz{/gallery}