Шеќеринска: Власта се плаши од документите во Центар!

radmilaizjavaЗаменик Претседателот на СДСМ – Радмила Шеќеринска во Прилеп, го коментира апсењето на Претседавачот на Советот на Општина Центар, Мирослав Шиповиќ.