sdsm prilep sv dimitrija 12Општинската Организација на СДСМ од Прилеп, и оваа 2013 година традиционално организираше граѓански собир по повод големиот празник 11-ти Октомври, во манастирот Св.Димитрија во село Селце. На настанот беше присутна и заменик претседателот на СДСМ, г-ѓа Радмила Шеќеринска.

{gallery}/2013/septemvri/svdim{/gallery}