Miting Prilep 11Видео од говорниците на големиот митинг на коалицијата Сојуз за иднината, кој се одржа во Прилеп, среда 20.03.2013

 

 

 

 

 

Обраќање на претседателот на ОО СДСМ Прилеп – Илија Јованоски, на големиот митинг на Сојузот за иднината во Прилеп, среда 20.03.2013:

Обраќање на претседателот на ПЦЕР – Самка Ибраимовски, на големиот митинг на Сојузот за иднината во Прилеп, среда 20.03.2013:

Обраќање на претседателот на „Достоинство” – Стојанче Ангелов, на големиот митинг на Сојузот за иднината во Прилеп, среда 20.03.2013:

Обраќање на претседателот на СДСМ – Бранко Црвенковски, на големиот митинг на Сојузот за иднината во Прилеп, среда 20.03.2013:

Обраќање на кандидатот за градоначалник на Општина Прилеп од Сојузот за иднината  – Хари Локвенец, на големиот митинг на Сојузот за иднината во Прилеп, среда 20.03.2013: