Општинската организација на СДСМ од Прилеп ги поканува сите граѓани на традиционалниот граѓански собир „Празнувај и дружи се!“ по повод празникот 11-ти октомври  во манастирот „Св. Димитрија“ во село Селце, кој ќе се одржи во Недела на 22 Октомври, 2017 година, со почеток во 12 часот.