Protesti 21 01 03Илјадници храбри прилепчани повторно излегоа на улица во одбрана на демократијата на Македонија! Стравот повеќе не постои! Крајот на режимот е веќе извесен! НЕ ЗАПИРАМЕ! ОДИМЕ ДО КРАЈ! МАКЕДОНИЈА НАД СЕ!

{gallery}2013/januari/mzsp{/gallery}