sdmm akcijata prodolzuva 03ЛК СДММ-Прилеп на дело ја покажа својата голема хуманост. Онаму каде што е најповеќе потребно тие помагаа. Денеска донираа кауч, теписон, храна …

{gallery}2012/dekemvri/sdmm1{/gallery}