lk zeni sdsm prilep humanitarna 12Хуманитарната акција „ДОБРИНАТА НА ДЕЛО” продолжува со несмален интензитет во организација на Клубот на жени при СДСМ-Прилеп. Собраните работи им се подаруваа на социјално загрозените случаи.

{gallery}2012/dekemvri/happ1{/gallery}