Л.К СДММ – Прилеп на 22.12.2012 (сабота) од 10 до 17 часот во просториите на О.О СДСМ – Прилеп организира 11-та по ред традиционална крводарителска акција. Ве покануваме да ни се придружите. Линк до настанот на Фејсбук.