zlatko bazar humanitarna elenceЛокален хуманитарен базар, со почеток во 12 часот на градскиот плоштад во Прилеп- во организација на клубот на жени при СДСМ Прилеп. Под мотото „ДОБРИНАТА НА ДЕЛО” да собереме облека и зимница за сите кои ги немаат. – Линк до настанот на Фејсбук