pokanaПочитувани граѓани, 

ОО на СДСМ од Прилеп традиционално и оваа година организира граѓански собир по повод празникот 11-ти Октомври во манастирот „Св.Димитрија“ во с.Селце.
Ги повикуваме сите граѓани, да ни се придружат во Петок, 11-ти Октомври, со почеток во 10 часот, во манастирот „Св.Димитрија“ во с.Селце. заедно да го прославиме празникот кој е симбол за градот херој Прилеп.

Кликнете овде за да ги поканите Вашите пријатели на Facebook.