ЛК СДММ Прилеп Ве поканува на традиционалната крводарителска акција која ќе се одржи по четиринаесетти пат под мотото „ДАРУВАЈ КРВ – СПАСИ ЖИВОТ“.
Акцијата ќе се одржи во просториите на ОО СДСМ Прилеп, во Сабота, 26.12.2015 година, од 10.00 до 15.00 часот.

Линк до настанот на Фејсбук.