Почитувани,

Господо од ДПМНЕ, вашите маски паднаа. Престанете бесрамно да глумите патриоти, кога веќе 7 години во заедничка влада, комотно и лежерно си делите тендери и ја разнебитувате Македонија со истите оние, за кои велевте „со терористи не правиме коалција”, а во затвор го наместивте Љубе Бошковски. Квазипатриоти престанете да лажете !

СО ПОЧИТ:
СДСМ ПРИЛЕП
25.10.2012